Un bărbat a vândut o mașină acum 2 ani, dar continuă să primească amenzile. El le cere ajutorul oamenilor să îl identifice pe șofer - FOTO


Un bărbat a vândut o mașină acum doi ani, iar de atunci se trezește periodic cu amenzi pe numele lui, pentru că cel care a cumpărat-o i-a ”șterpelit” Cartea de identitate a vehiculului, iar el nu o poate radia de pe numele lui. Ultima amendă, a primit-o după un incident în Vâlcele. 

Am vândut acum 2 ani o mașină și am făcut contractul de vânzare cumpărare cu noul proprietar. Și următoarea zi când trebuia să îi dau contractul de vânzare noului proprietar nu a mai venit. Am rămas cu contractele și mi-au tot venit amenzi. Sunt singur cu 3 copii și mă pun să plătesc. Vreau să găsesc noul proprietar să îi dau fiscalul”, ne-a scris cel care a vândut mașina.

Acesta a primit o amendă nouă, joi, 25 ianuarie, și acum va trebui să o achite. Cel care deține mașina a fost prins fără rovignietă în Vâlcele, județul Cluj, dar amenda s-a dus la vechiul proprietar, în Bistrița.

Proprietarul a vândut mașina, dar a uitat cartea de identitate a vehiculului (CIV) în mașină, iar cel care a cumpărat-o s-a făcut nevăzut cu ea. 

Acum, bărbatul nu poate radia mașina de pe numele lui, pentru că i se cere CIV -ul, iar el nu îl mai are. În plus, mașina a schimbat deja 4 sau 5 proprietari, așadar este un haos generalizat.

Eu cred că cel care a cumpărat mașina a văzut cartea mașinii acolo și de asta a plecat fără să mai ia contractul de vânzare - cumpărare. Toate amenzile vin la mine și ei nu au nicio grijă. Nu are rovinietă și asigurare, dar și circulă cu ea așa. Vă dați seama că intenționat au plecat cu cartea mașinii și nu ma mai caută”, a mai spus bărbatul.

Cine știe a cui e mașina ne poate contacta pe office@stiridecluj.com

WhatsApp Image 2024-01-25 at 17.57.09.jpeg

WhatsApp Image 2024-01-25 at 17.21.44 (1).jpeg

Comentarii Facebook