Un bărbat a fost găsit decedat într-un garaj din cartierul clujean Gheorgheni. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el


UPDATE 22:15

Reprezentanții Poliției Cluj au anuțat în această seară că, în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați că un bărbat de 80 de ani a fost găsit spânzurat în garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca.

”În urma examinării preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență. Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.Sunt continuate cercetările sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au anunțat reprezentanții Poliției Cluj.

Știrea inițială

Un bărbat de 80 de ani a fost găsit spânzurat pe Aleea Meseș din Cluj 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a fost alertat în această seară în urmă cu puțin timp cu privire la un bărbat de 80 de ani care s-ar fi spânzurat. Echipele de la ISU Cluj s-au deplasat pe Aleea Meseș din cartierul clujean Gheorgheni. Ajunși la fața locului, medicii au găsit un bărbat în vârstă de 80 de ani care s-a spânzurat, dar care, din păcate era deja mort. Prin urmare, nu au mai fost executate manevre de resuscitare. 


”Am intervenit cu o autospecială de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Cluj a constatat decesul”, au declarat pentru Știri de Cluj reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook