Florin Piersic, transferat cu un avion SMURD la București, după operația la inimă. Medicii anunțaseră astăzi că starea actorului este stabilă

Florin Piersic va fi transferat la spitalul Matei Balș din București, cu avionul SMURD, după ce a fost supus unei intervenții la inimă la Institutul Inimii Cluj-Napoca.

În cursul zilei de astăzi medicii din Cluj-Napoca au anunțat că Florin Piersic este în stare stabilă, după operația suferită pentru extragerea sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac. Se pare că tot medicii au decis că este mai bine ca Florin Piersic să fie transferat la Institutul Matei Balș din București.

Potrivit Antena 3 CNN, familia lui Florin Piersic ar decis transferarea la spitalul Matei Balș, unde actorul va continua tratamentul cu antibiotice și pentru proteza de la picior.

Florin Piersic a fost preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca, de avionul SMURD și va ateriza pe Aeroportul Băneasa din București. De acolo va fi preluat direct de o ambulanță, urmând să fie transportat la spital și să fie internat pe secția de terapie intensivă. 

Comentarii Facebook