Un bărbat a fost arestat după ce și-a atacat partenera. Avea și un ordin de restricție pe care l-a încălcat


Un bărbat de 39 de ani a fost arestat după ce și-a încălcat ordinul de restricție pentru a-și ataca concubina. Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile. 

,,La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 39 de ani, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu și violență în familie.

În aceeași zi, în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 46 de ani, din comuna Baciu, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu ar fi fost agresată fizic de către concubinul ei, în vârstă de 39 de ani." informează IPJ Cluj.

Bărbatul în cauză avea impus prin ordinul de protecție provizoriu să păstreze o distanță de 200 de metri față de aceasta.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar la data de 8 noiembrie, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook