Miercuri 28 Februarie

Un băieţel de 3 ani a fost omorât în bătaie de mama sa şi muşcat apoi, ca să-și revină


Un copil de numai trei ani din judeţul Buzău a fost omorât în bătaie de propria mamă, când femeia era într-un moment de furie. Băieţelul a fost lovit pe corp de mai multe ori şi, chiar, muşcat. Totul s-a întâmplat pe 1 februarie, însă cazul a ieşit la iveală acum.

Femeia a fost internată la Psihiatrie

Mama copilului în vârstă de 27 de ani este principalul suspect în acest caz, iar femeia a fost internată la Psihiatrie.

Iniţial, s-a crezut că băieţelul a fost bătut de fraţii mai mari cu care rămăsese în cameră, însă medicii de pe Ambulanţă chemaţi la locul cu pricina l-au găsit pe copil în stop cardiac. Doctorii au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră, însă nu au mai putut face nimic pentru minor. La autopsie, s-a văzut că moartea copilului a fost violentă, cu hemoragie intracraniană şi muşcături pe corp.

Sora mai mare a băieţelului a rupt tăcerea

Atunci, sora lui mai mare, de 11 ani, s-a hotărât să rupă tăcerea, după ce mama lor încerca să-şi ascundă fapta. Mai mult, femeia a susţinut că l-ar fi muşcat pe copil ca să-şi revină.

Tânăra mamă nu a fost deocamdată arestată, însă este internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Potrivit localnicilor, femeia avea trei copii, iar băieţelul mort ar fi fost al concubinului femeii care era plecat din ţară. Femeia era şi în depresie, mai spun localnicii.


Comentarii Facebook