Un avion care a plecat din Cluj spre Egipt a decolat cu 10 ore întârziere. Ce s-a întâmplat cu aeronava companiei aeriene HiSky


O cursă charter cu aproape 200 de turiști, care trebuia să decoleze vineri, 22 aprilie, seara, la ora 20:00 de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj spre Hurghada, Egipt, a plecat astăzi de dimineață cu o întârziere de 10 ore, din cauza unei defecțiuni tehnice a avionului. 

Aeronava companiei aeriene HiSky a decolat spre destinație sâmbătă, 23 aprilie, dimineața la ora 06:00, deși programul normal arăta că trebui să decoleze cu o zi înainte la ora 20:00. Pasagerii au stat peste 10 ore blocați în aeroport fără să fie anunțați de reprezentanții companiei despre problemele tehnice și când ar decola zborul spre Egipt. 

Din primele informații, compania a trimis în noaptea de vineri spre sâmbătă un alt avion din Hurghada care să preia pasagerii din Cluj, ceea ce a dus la întârzieri în cascadă la alte curse.

Astfel, zborul din Egipt care trebuia să ajungă la Cluj sâmbătă dimineață la ora 6 va ateriza abia la ora 14:30, iar cel care trebuia să plece la ora 14 va decola la 22:30. 

Turiștii trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că întârzierile ar putea dura câtea zile.

Comentarii Facebook