Un autobuz RATUC a luat foc in mers, in Someseni VIDEO


Un autobuz RATUC, care circula pe ruta Piata Mihai Viteazul - Aeroport, a luat foc in mers in zona magazinului Ambient din cartierul Someseni.

Scena a fost filmata de un clujean si imaginile au fost postate pe YouTube.

"In drum spre serviciu, autobuzul nr 8 (zis si autobuzul "cotetz") a luat foc, iar soferul atat de nepasator continua sa mearga pe sosea netinand cont de avertismentele celorlalti soferi sau a pasagerilor si autobuz. Acest autobuz nr. 8 merge pe ruta Mihai Viteazul - Traian Vuia, care tine locul celuilalt autobuz (cel mai jalnic si mai puturos autobuz clujean de pe planeta). As vrea sa stiu daca e normal si posibil ca in secolul 21 sa mai ruleze aceste religve pe 4 roti pe strazi. o fi luat cineva ceva masuri in legatura cu asta si cu intamplarea de azi 09.03.12???", a scris cel care a realizat filmul.


"Se vede clar situatia autobuzelor (o parte din din autobuze) din Cluj. In prima parte se vede clar flacara la motor. oare asta e contributia mea la plata abonamentului pe 2 linii a peste 70 ron pe luna? Jenant RATUC!!! In prima parte se oprise pentru ca eu l-am avertizat sa opreasca, iar in a doua parte a filmului autobuzul mergea pe sosea cu motorul in flacari fara nici o problerma. Nimeni nu a luat nici o masura in legatura cu asta, nimeni nu raspunde entru asta, autobuzul merge in continuare pe strazi fara nici o problema, soferul inca are dreptul de sofat si uite asa Romania merge inainte si RATUC inchide ochii", a mai scris clujeanul.


Comentarii Facebook