Duminica 28 Aprilie

Un anunț imobiliar din Cluj a stârnit valuri de reacții, oamenii au fost șocați de ce au văzut: „Aia îi depresie nu cameră/E mai rău ca în cimitir” - FOTO


Un anunț imobiliar publicat pe un grup de închiriere din Cluj a stârnit revolta oamenilor. Atât chiriașii cât și proprietarii clujeni au fost șocați de ce au văzut în imagini, iar mulți au zis că condițiile oferite sunt similare cu cele ale unui penitenciar.

Oamenii au fost revoltați de saltelele mizerabile, dar și de prețul care era cerut pentru o cameră din cele patru care erau închiriate.

„S-au eliberat doua camere într-un apartament cu 4 dormitoare în cartierul Manastur. Chiria costa 125€ pe luna pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati”, se arată în anunțul de închiriere.

uui.png

Imaginile publicate i-au revoltat pe clujeni, urmând zeci de comentarii.

„Ai greșit prețul băiatul meu. Poate 125 lei. Am văzut persoane care dorm pe strada și au pat mai bun”; „Doamne, cum arată camerele. Saltelele mizerabile și pereții murdari. Mi se pare subuman să pretinzi chiar și banii ăia pentru așa ceva. Doar pentru că ești hapsân și nu dorești să investești într-un văruit și 2 paturi decente. Oribil”; „Aia îi depresie nu cameră”; „Am anunțat poliția ca să verifice starea apartamentului. E focar de infecție”; „Sunt penitenciare mai curate”; „E mai rău ca în cimitir”; „Camere de prizonieri”- au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de clujeni.

Comentarii Facebook