Un american, venit in misiune cu Armata Statelor Unite la Turda, a fost gasit mort intr-o pensiune din oras - VIDEO si FOTO

 

Barbatul, in varsta de 52 de ani, era detasat civil in misiunea pe care americanii o efectueaza in aceasta perioada in judetul Cluj.

 

Barbatul a fost gasit mort in jurul orei 9.00 la pensiunea Pelicanul din Turda. "Unul dintre colegi care vazand ca nu se prezinta la serviciu l-a cautat si l-a gasit decedat", a declarat Stefan Muresan, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj. El sustine ca s-au gasit si cateva picaturi de sange in baie camerei. "Da, cateva picaturi de sange sunt, dar nu provin de la leziuni de pe corpul victimei. Posibil de la regurgitari...", a mai spus procurorul.

 

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. "Pe corpul sau nu au fost gasite urme de violenta, dar pentru lamurirea cauzelor care au produs decesul s-a dispus transportarea sa la Medicina Legala, unde se va efectua o autopsie medico-legala. Intrucat in prima faza nu se cunostea statutul sau militar, a fost prezent si Parchetul Militar", a declarat Gabriel Morean, prim-procuror militar adjunct.

 

Procurorii nu au confirmat ipoteza lansata de un martor, potrivit careia americanul ar fi consumat bauturi alcoolice. De asemenea, inca nu se stie daca barbatul de 52 de ani suferea de vreo boala. "Asteptam documentele medicale de la Armata americana pentru a face aceasta analiza, de fapt medicul legist va face aceasta verificare", sustine procurorul Gabriel Morean.

 

Potrivit acestuia, barbatul era angajat al unei firme care avea contract cu Armata americana.

 

 

Comentarii Facebook