Marti 5 Iulie

Un alt club popular din Cluj se închide în urma tragediei de la Colectiv: Se va face o verificare completă a localuluiAl doilea club din Cluj-Napoca a anunțat că își va închide ușile pentru o perioadă în urma tragediei de la club Colectiv, în urma căruia au murit 32 de persoane.

Astfel, după cei de la Boiler, conducerea clubului The Shelter, din centrul orașului, a decis să sisteze activitatea timpă de câteva zile pentru a desfășura verificări amănunțite a spațiului în care se desfășoară evenimentele.

În urma evenimentelor petrecute în ultima perioadă, conducerea clubului The Shelter a luat decizia ca în următoarele zile, împreună cu o echipă competentă, să efectueze o verificare completă a spațiului în care se desfășoară evenimentele.

Până în data de 6 noiembrie clubul va fi închis, iar personalul împreună cu reprezentanți ai ISU, ai Secției de Poliție nr. 1 și ai Poliției Locale vor lua toate măsurile de protecție pentru siguranța tuturor oamenilor care ne calcă pragul.

Ceea ce s-a petrecut în București este o adevărată tragedie și dorim să ne asigurăm că acest scenariu nu se va mai repeta. Siguranța participanților la evenimentele organizate în The Shelter este pe primul loc.

Clubul The Shelter va amâna petrecerea care trebuia să aibă loc în data de 3 noiembrie 2015”, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a clubului.

Comentarii Facebook