Un adăpost pentru păsări, mistuit de flăcări în Căianu, Cluj! Operațiunea pentru stingerea incendiului a durat mai bine de două ore


Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un adăpost în care se aflau peste 80 de găini și pui de găină din localitatea Căianu.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit anexa, cu o suprafață de aproximativ 80 mp, cuprinsă în totalitate de flăcări.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Cele 80 de păsări nu au putut fi salvate, flăcările distrugând, de asemenea, mai multe utilaje și materiale depozitate în anexă. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar, cel mai probabil, incendiul a pornit de la un dispozitiv de încălzire electric lăsat în funcțiune nesupravegheat”, scrie ISU Cluj.

Comentarii Facebook