UMF Cluj, în topul universităților cu cei mai mulți studenți străini din lume! Câți studenți internaționali sunt înscriși


Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca este singura universitate din România care a fost inclusă în topul global al universităților cu cei mai mulți studenți străini înscriși.

Times Higher Education a colectat date pentru World University Rankings și a solicitat tuturor instituțiilor să furnizeze informații despre procentul lor de studenți internaționali. Pe baza acestor date, a fost  realizat un clasament al primelor 200 de universități la nivel global, atunci când vine vorba de numărul de studenți internaționali.

Astfel, UMF Cluj s-a situat pe locul 86 în clasament, cu un procent de 35,7% studenți internaționali, adică aproximativ 3200 de studenți.

Aceștia vin din peste 60 de țări, de pe 6 continente.

,,Suntem onorați să fim recunoscuți la nivel internațional și să facem parte din acest prestigios clasament. Procentul ridicat de studenți internaționali reflectă angajamentul nostru de a oferi o educație de calitate într-un mediu multicultural și divers. Continuăm să ne dedicăm excelenței academice și să îmbunătățim experiența educațională pentru toți studenții noștri.”, au declarat reprezentanții UMF. 

Comentarii Facebook