Ultimele cuvinte scrise de șeful vânătorilor din Cluj. Ioan Meseșan s-a sinucis în biroul său

 

Ioan Meseșan, șeful vânătorilor din Cluj, s-a sinucis prin împușcare, vineri după-amiaza, în jurul orei 15.40, iar gestul său a șocat întreaga comunitate.

 

S-ar părea că gestul a venit în urma disputelor pentru putere care erau în cadrul Asociației, dar Ioan Meseșan era și diagnosticat cu boala Lime, în urma unei mușcături de căpușă.

 

Conform anchetatorilor, Ioan Meseșan a mers vineri după-amiaza la biroul său situat în plin centrul Clujului, la doar o sută de metri de sediul Prefecturii Cluj. A discutat în contradictoriu cu mai mulți vânători care i-au cerut socoteală pentru că AJVPS Cluj a pierdut controlul a două fonduri de vânătoare. Apoi, susțin surse oficiale, a mers la un magazin de arme din apropierea sediului AJVPS Cluj, care are și cameră specializată, unde vânătorii își depozitează armele. Când și-a ridicat arma și câteva cartușe, pe motiv că sâmbătă va merge la vânătoare, Meseșan a scris pe bonul de ridicare câteva cuvinte de neînțeles pentru angajatul de la magazinul de arme, scrie evz.ro.

 

Meseșan a scris: ”Cartușele și arma sunt la magazin. M-ați lucrat cum ați vrut ... conducerea ... vă rog sunați la numărul ...”.

 

Vânătorii clujeni au adunat semnături pentru a face Adunarea Generală a Asociației, în vederea schimbării sale din funcție.

 

”În jurul orei 15:40, poliția a fost sesizata cu privire la faptul ca într-un imobil de pe strada Cuza Vodă a fost găsita o  persoană decedată. La fața locului s-a deplasat o echipă complexa de polițiști de investigații criminale, criminaliști și medici legiști. Conform primelor infomații ar fi vorba despre un deces prin împușcare. Politistii fac cercetari pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care a survenit decesul barbatului”, a declarat purtătorul de cunvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook