Uioreanu își face un Jurnal al Județului Cluj FULL COLOR, în 5.000 de exemplare - VIDEO

 

Consiliul Județean Cluj va edita un jurnal județean într-un tiraj de 5.000 de exemplare full color, prin care va fi promovată instituția în mediul rural.

 

În sprijinul înfiinţării acestei publicaţii proprii stau şi măsurile similare întreprinse de celelalte autorităţi publice omoloage din ţară în legătură cu acest aspect, măsuri care şi-au demonstrat deja viabilitatea. Un argument în acest sens îl constituie, cu titlu de exemplu, iniţiativa Consiliilor Judeţene Satu Mare, Arad şi Braşov, care au decis publicarea, lunar sau bilunar, de publicaţii proprii cu tiraje de 10.000 de exemplare care au fost distribuite pe teritoriul judeţelor lor, atât la cetăţeni cât şi la instituţii publice locale sau deconcentrate, unităţi medicale şi de cult, etc. Având în vedere aceste modele de bună practică care şi-au dovedit deja viabilitatea, propunem editarea unei publicaţii proprii lunare a Consiliului Judeţean Cluj, în tiraj iniţial de 5.000 de exemplare care să conţină un număr de 8 pagini full color. 

 

În ceea ce priveşte aspectele de ordin tehnic relaţionate înfiinţării acestei publicaţii, concepţia grafică, editarea computerizată şi tipărirea vor fi încredinţate, prin intermediul unei proceduri de achiziţie publică reglementată de legislaţia în vigoare, unei persoane juridice specializate. În ceea ce priveşte partea de concepere şi redactare a materialelor, acestea se vor realiza de către un colectiv redacţional format din funcţionari ai Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii în acest sens, care vor beneficia de sprijinul celorlalte compartimente din instituţie”, se arată în proiectul de hotărâre promovat de președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Consilierii județeni PDL au protestat față de acest proiect, spunând că este unul populist, dar Horea Uioreanu a dat ca exemplu Jurnalul editat de Primăria Cluj-Napoca. ”Jurnalul Județului Cluj va fi unul full color pentru că trebuie să avem un standard. Publicația va fi distribuită gratuit”, a mai precizat Horea Uioreanu.

 

Nu s-a specificat ce buget va avea acest proiect și cine îl va edita.

Comentarii Facebook