Joi 2 Februarie

Ucigași condamnați la 22 de ani, respectiv 10 ani de închisoare, prinși la ClujPolițiștii clujeni au prins două persoane date în urmărire generală, fiind condamnate la închisoare pentur omor deosebit de grav.

În perioada 24-26 octombrie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru depistarea persoanelor urmărite naţional şi internaţional”, informează reprprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, o femeie, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, urmărită naţional, a fost depistată pe strada Mecanicilor, iar un bărbat, de 22 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit pe strada Vidraru.

Pe numele acesteia a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 22 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,omor deosebit de grav”, faptă prevăzută de Codul penal. Aceasta a fost depusă în Penitenciarul Gherla.

Tânărul de 22 de ani, urmărit naţional pentru săvârşirea aceleaşi infracţiuni, instanţă a dispus, prin sentinţă, internarea într-un centru de detenţie, pentru o perioadă de 10 ani.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Cluj.

Comentarii Facebook