Joi 2 Februarie

Surpriză BOMBĂ de la CTP pentru floreșteni. Se introduce autobuz până în centrul Clujului


Floreștenii au parte de o veste bună de la Compania de Transport public, care anunță prelungirea unei curse din Floreși până în centrul Clujului, la Opera maghiară.

De asemenea, primarul din Florești, Horia Șulea, anunță că prețul biletelor va scădea la 2 lei pe cursă.

Începând cu data de 10 noiembrie cursa M26, care pornește de pe strada Eroilor va porni din Zona ANL și va ajunge până la Opera Maghiară, pe relația Calea Florești – Plopilor – Cluj Arena, întoarcerea urmând să fie realizată pe Pavlov – Coșbuc – Calea Mănăștur. De asemenea, prețul biletelor va fi redus la 2 lei. Practic, vor exista bilete de 4 lei, care vor permite o cursă de Florești – Cluj și apoi una în interiorul municipiului. Adică prețul biletelor pe Florești – Cluj a devenit același ca și cel al curselor din municipiu” a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Totodată, din 15 noiembrie vor fi introduse autobuze ariculate pe linia M22 și se va înființa o nouă stație.

Din 15 noiembrie vom primi 40 de autobuze noi. Asta înseamnă că vom introduce pe linia M22 autobuze articulate. De asemenea, vom înființa o stație nouă, la BMW, pe sensul de mers spre Cluj. Vreau să reamintesc floreștenilor că orice abonament de Florești – Cluj e valabil pe orice linie de Florești - Cluj”, a spus directorul CTP, Liviu Neag.

Comentarii Facebook