Turiștii din plecați în vacanță în Cancun sunt tratați ca infractorii: Reacția Ambasadei Mexicului în România


80 de turiști români, între care și unii din Cluj-Napoca, sunt sechestrați în Aeroportul din Cancun. 

Regulile de călătorie au fost schimbate fără ca turiștii să fie anunțați. Reprezentanții Ambasadei Mexicului în România au spun că fac cercetează cazul turiștilor blocați.

Tot ce pot să vă spun este că am luat la cunoștință ce se întâmplă în Mexic. Investigăm ce se întâmplă acolo, nu avem un răspuns oficial încă. De îndată ce vor exista informații legate de noi restricții sau orice altă modificare, vor fi comunicate pe cale oficială, dar momentan nu avem un răspuns concret la situația din Mexic", au spus oficialii citați de DC NEWS.

"Știm despre aceste situații. Ce pot să vă spun este că: În momentul în care un român nu este lăsat să intre în Mexic, compania de zbor cu care a ajuns acolo este responsabilă de întoarcerea persoanei respective din punctul în care a plecat. Practic, dacă ei nu sunt lăsați să intre în Mexic, se pot întoarce cu următorul zbor al aceleiași companii. Știm, dar asta este procedura. În acest moment nu avem mai multe detalii din păcate și pot să vă spun că ne ocupăm de asta", ne-au mai spus reprezentanții Ambasadei, urmând să vină cu o poziție oficială când vor avea detalii exacte. 

Clujeni sechestrați pe Aeroportul din Cancun. Sunt 80 de români ce vor fi trimiși acasă - EXCLUSIV

Comentarii Facebook