Tupeu maxim la Cluj! Trei șoferi și un motociclist, prinși în trafic fără a deține permise de conducere, într-o singură zi



Patru persoane au fost depistate, miercuri, de polițiștii clujeni, conucând autovehicule, deși aceștia nu dețineau permise sau aveau dreptul de conducere suspendat.

Astfel, la ora 11.00, poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 7 Rurală Gherla - Postul de Poliţie Comunală Jucu au depistat în trafic un bărbat, de 65 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe raza localităţii Jucu, neposedând permis de conducere.

De asemenea, la ora 14.30,e poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea o motocicletă pe strada Calea Mănăştur din municipiu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cea de-a treia persoană, un bărat de 52 de ani, din comuna Călăţele, a fost pris de poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei 8 Rurală Huedin - Postul de Poliţie Comunală Mărişel, conducând un autovehicul pe raza comunei Mărişel, fără a permis de conducere.

Tot miercuri, la ora 23.30, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul Rutier, au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj, care conducea un autovehicul pe raza comunei Floreşti, deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

De asemenea, poliţiştii au constatat că autovehiculul nu are drept de circulaţie în România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” şi ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook