TUPEU de tigan! Mercedes cu însemne ale Camerei Deputaților parcat pe trecerea de pietoni la Iulius Mall


Un Mercedes cu însemnele Camerei Deputaților a fost fotografiat parcat pe trecerea de pietoni de la Iulius Mall Cluj. Acesta îi aparține lui Aurel Pascu, prim vicepreședinte la Partida Romilor Pro Europa Filiala Cluj.

Mașina a fost fotografiată la Iulius Mall, vineri, 10 mai, în jurul orei 17.30.

Contactat telefonic, Aurel Pascu s-a declarat surprins de cele întâmplate și a spus că și-a vândut Mercedesul, acum două săptămâni. ”Eu am vândut mașina și i-am spus băiatului care o are acum să nu mai poarte ecusonul de la Camera Deputaților. Am vândut mașina de vreo două săptămâni”, a explicat Pascu.


Întrebat ce căuta pe mașină ecusonul, șeful romilor din Cluj a spus că: ”Eu mă duceam des la București ca și consilier al Partidei Romilor pe Regiunea de Nord - Vest și aveam nevoie la intrare, la Camera Deputaților”.


Aurel Pascu a recunoscut că nu avea dreptul să dețină acest ecuson, nefiind parlamentar și nelucrând la un cabinet de deputat. ”Ecusonul l-am primit de la domnul deputat Nicolae Păun (n.red președintele Partidei Romilor). Acuma o să scrieți la ziar asta?”, a întrebat Pascu.

După aceste răspunsuri, prim vicepreședinte la Partida Romilor Pro Europa Filiala Cluj a închis telefonul și nu a mai răspuns.

 

Comentarii Facebook