Miercuri 28 Februarie

Tudor Cîrje, șoferul care a făcut accidentul în care a murit studenta Gabriela Ripan, prins acum cu un MUNTE de droguri


Tudor Cîrje, tânărul care în 2019 a produs accidentul în care a murit studenta Gabriela Ripan, a fost acum arestat pentru trafic de droguri.

În 2021, Tudor Cîrje, clujeanul care a condus Mercedesul în ianuarie 2019 sub influența unor substanțe, a fost condamnat la închisoare.

Tribunalului Cluj l-a condamnat pe Tudor Cîrje la 2 ani și 6 luni de închisoare. Familia Gabrielei Ripan a făcut apel împotriva acestei sentințe, pe care o consideră blândă. De altfel, tatăl Gabrielei, Ion Vasile Rîpan, a criticat și decizia judecătorilor de schimbare a încadrării faptei din omor în ucidere din culpă. Cauza este pe rol la Curtea de Apel Cluj.

Cîrje a rămas fără un picior în urma accidentului. Vezi AICI imagini de la accidentulm din 2019.

tudor_stefan_cirje_0-2.jpg

Scrisoarea LACRIMOGENĂ prin care Tudor Cîrje cere clemență. El a făcut accidentul în care a murit studenta Gabriela Rîpan

Tudor Cîrje a fost acum arestat, alături de Adrian Groșan și Emil Horea Popa

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, bănuite pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză, s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022, cei trei bănuiți ar fi procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj.

La data de 6 aprilie a.c., unul dintre bănuiți a fost depistat în flagrant delict după ce ar fi comercializat aproximativ 800 de grame de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (3-CMC).

În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate în cauză, polițiștii au descoperit și ridicat aproximativ 1,7 kg de cannabis,  342.650 de lei, 4.165 de euro, precum și alte bunuri de interes în cauză.

În cursul zilei de 7 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat un autoturism cu privire la care exista bănuiala rezonabilă că ar avea depozitate substanțe interzise la deținere.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, în interiorul autovehiculului, au fost descoperite și ridicate 26 kg de cannabis și 18 kg de substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive (3CMC)

În acest context, au fost emise ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani.

Ulterior, față de cei 3 a fost dispusă măsura arestării preventive.

Pe parcursul cercetărilor, au fost angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, specialiști ai Direcției Regionale Vamale Cluj și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook