Trenul Intercity Bucuresti-Cluj a deraiat in apropiere de Brasov

Rotile locomotivei trenului Intercity Bucuresti-Cluj au iesit de pe sine in apropiere de Brasov.

 

Potrivit Antenei 3, accidentul a avut loc in urma cu cateva minute intre statiile Brasov si Rupea. Din primele informatii se pare ca nu este nimeni ranit.

 

Directorul CFR Calatori, Liviu Pescarasu, a declarat ca deraierea s-a produs din cauza unor aluviuni formate ca urmare a precipitatiilor abundente. El a precizat ca in tren sunt 250 de pasageri, dar ca nu exista raniti.

 

Liviu Pescarasu a mai spus la Antena 3 ca una dintre liniile din zona este impracticabila si ca trenul va fi tractat de o alta locomotiva. Directorul CFR Calatori estimeaza ca trenul va ajunge la Cluj cu o intarziere de 50 de minute fata de ora programata, adica 22.30.

 

"CFR Calatori informeaza ca astazi, in jurul orei 18.05, din cauza precipitatiilor abundente care au adus aluviuni pe calea ferata, locomotiva trenului intercity 531 Bucuresti Nord – Oradea/ Teius /Arad a deraiat de prima osie intre statiile Racos si Augustin, de pe sectia de circulatie Brasov – Sighisoara", se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

 

O parte dintre pasageri, cei care mergeau spre Arad, au fost preluati, in jurul orei 19.00, de trenul international 346 Bucuresti Nord – Viena.

 

Reprezentantii CFR Calatori sustin ca circulatia celoralte trenuri de calatori nu a fost afectata, "desfasurandu-se  pe firul 2".

Comentarii Facebook