Trei tineri au furat o mașină de pe o stradă din Cluj-Napoca, au dat o spargere de 15.000 de euro cu ajutorul acesteia, apoi au returnat-o


Trei tineri din cluj-Napoca, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, sunt cercetați pentru furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În 21 septembrie, în jurul orei 22:10, cei trei ar fi sustras un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, după care s-ar fi deplasat cu autovehiculul pe un șantier situat în oraș.

Ajunși la locație, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în două containere modulare, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice, pe care le-au transportat apoi cu autoturismul sustras în zona străzii Calea Someșeni. Ulterior, cei trei s-au deplasat cu autoturismul în locul de unde l-au fi sustras, lăsându-l în parcare

Prejudiciul cauzat a fost evaluat la aproximativ 15.000 de euro

La data de 26 septembrie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Grupării Mobile de Jandarmi Cluj au pus în executare 3 mandate de aducere pe numele tinerilor bănuiți”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Doi dintre aceștia, în vârstă de 16 și 26 de ani, au fost depistați de polițiști în municipiul Cluj-Napoca. La aceeași dată, cu sprijinul polițiștilor dejeni a fost depistat și cel de-al treilea tânăr, în timp ce se afla pe raza municipiului Dej”, au mai transmis autoritățile clujene. 

În cursul zilei de azi, cei trei au fost prezentați instanței de judecată, față de aceștia fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursa foto: playtech.ro


Comentarii Facebook