Trei tineri arestati dupa ce au talharit doua femei pe strada Observatorului si Sputnic


Trei tineri care au talharit doua femei vineri dimineata, 6 ianuarie, au fost arestati in baza unor mandate emise de Judecatoria Cluj-Napoca.

"Politistii Biroului de Investigatii Criminale au depistat si identificat pe M. Robert de 23 ani, din Vultureni, C. Traian  de 19 ani, din Cluj-Napoca, si R. Andrei de 17 ani, din Vultureni ca fiind principalii suspecti de savarsirea a doua infractiuni de talharie. In 6 ianuarie, ora 05.25, D. Delia de 37 ani, din Cluj-Napoca, a fost deposedata de o geanta cu acte si bunuri, prin folosirea violentei si amenintarea cu un  cutit, in statia de autobuz de pe strada Observatorului la intersectie cu strada Gheorghe Dima. In aceeasi zi, ora 8.05, B. Dorina de 47 ani, din Cluj-Napoca, a fost deposedata de o geanta cu acte si bani, prin violenta si folosirea  unui spray lacrimogen  in timp ce se afla pe strada Sputnic", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

M. Robert este cercetat penal pentru complicitate la talharie, iar ceilalti doi pentru talharie.

Judecatoria Cluj-Napoca a emis mandat de arestare preventiva pentru 29  de zile pe numele lui M. Robert si C. Traian, iar fata de R. Andrei a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 19 zile.

Comentarii Facebook