Trei masini tamponate pe B-dul Titulescu din Cluj, dupa ce soferul unei Alfa Romeo, nu a mai putut opri la o trecere de pietoni - VIDEO si FOTO

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu cateva minute pe B-dul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, la intersectie cu strada Septimiu Albinii. Soferul unei Alfa Romeo nu a adaptat viteza si nu a mai putut opri la trecerea de pietoni.

 

Soferul masinii  Alfa Romeo cu numere de Italia venea dinspre centrul municipiului Cluj-Napoca si se indrepta spre cartierul Gheorgheni. In momentul in care a ajuns in apropierea trecerii de pietoni de la intersectie cu strada Septimiu Albinii, nu a mai reusit sa opreasca si a lovit alte doua masini, oprite pentru a lasa pietonii sa treaca. 

 

In prima masina lovita, un Mercedes,  era o tanara femeie insarcinata care a suferit un soc si a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente pentru ingrijiri medicale. Starea ei este buna.

 

In urma impactului, Mercedesul a lovit la randul sau masina aflata in fata, un Ford, al carei sofer a suferit leziuni usoare.

 

 

 

Comentarii Facebook