Trei femei, reținute de polițiștii clujeni pentru tâlhărie. Au furat cosmetice din magazin și au agresat vânzătoarea


Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei femei bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

Conform oamenilor legii, la data de 18 mai a.c., în jurul orei 15:30, cele trei femei, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, din județul Ialomița, Baciu și Cluj-Napoca, ar fi sustras produse cosmetice dintr-un magazin din Piața Mărăști, ascunzându-le sub îmbrăcăminte.

În momentul ieșirii din magazin, pentru a-și asigura scăparea, una dintre femei ar fi îmbrâncit-o pe vânzătoarea care a observat activitatea acestora, iar alta ar fi lovit-o cu palma.

În urma sesizării, polițiștii au întreprins de îndată activități pentru identificarea și depistarea femeilor. Astfel, în scurt timp cele în cauză au fost depistate într-un autobuz în Piața Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca. Asupra lor au fost găsite mai multe produse cosmetice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele trei femei. Cercetările continuă față de două femei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. A treia femeie implicată este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal. 

La data de 19 mai a.c., magistrații au dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.


Comentarii Facebook