Trei clujeni lustruiesc cizme si pantofi in fata Casei Matei! Din banii stransi vor fi cumpate daruri pentru copii de Mos Nicolae


Trei clujeni lustruiesc cizme si pantofi in fata Casei Matei, pentru a strange bani din care sa le cumpere daruri copiilor de la Gradinita Malteza din Cluj Napoca.

Molnar Attila, unul dintre lustragii, a declarat ca doresc sa reinvie aceasta meserie veche, dar si sa ii ajute pe copii, care asteapta un cadou de Mos Nicolae.

"Oamenii trec, ne lasa sa le lustruim pantofii si doneaza bani. Totul va fi folosit pentru a cumpara cadouri copiilor de la Gradinita Malteza din Cluj Napoca, care sufera de dizabilitati neuromotorii severe", a povestit Molnar Attila.

Directorul de relatii publice a Gradinitei Malteze din Cluj Napoca, Bajko Izabella, a declarat ca spera sa fie stransa suma de 400 de lei, din care sa poata cumpara dulciuri si alte cadouri pentru copii.

La Gradinita Malteza sunt inscrisi 23 de copii, intre care sunt si micuti care provin din centrele de plasament.

Unitatea este administrata de Serviciul de Ajutor Maltez, care ofera sprijin si ajutor copiilor cu dizabilitati neuromotorii severe, retard intelectual si autism.

Cei trei lustragii pot fi gasiti in fata Casei Matei pana luni seara. Ei spera ca sloganul actiunii: "Lustruieste-ti pantofii pe care ii ai, ajutandu-i pe cei care n-au!" sa ii faca pe clujeni sa scoata din buzunar bani pentru a-i ajuta pe copii.

Comentarii Facebook