Trei clujeni au spart un apartament ca să aibă bani pentru prostituatele de pe Calea Turzii. Explicațiilor lor sunt INCREDIBILE

 

Trei clujeni au dat o spargere pentru a avea bani pentru prostituatele de pe Calea Turzii. Proprietarul apartamentului s-a trezit și a sunat la Poliție. 

 

M-am întâlnit cu Rareş şi Casian şi am hotărât să mergem pe Calea Turzii la fete. Ne-am deplasat cu un taxi şi după ce am coborât din taxi am văzut pe o străduţă un apartament care avea geamul deschis şi gratii. Ne-am gândit să facem rost de ceva bani şi toţi trei am fost de acord să intrăm în acel apartament. Toţi trei am tras de gratii şi le-am rupt după care Casian a împins geamul deschis şi a intrat în apartament”, le-a povestit unul dintre tineri polițiștilor, conform realitatea.net.

 

Luați prin surprindere de proprietarul apartamentului, hoții au fugit și s-au refugiat într-o benzinărie de unde au fost ridicați de polițiști. ”Cei trei aveau asupra lor mănuşi şi cuţite”, susțin anchetatorii. 

 

Pagubele produse de cei trei se ridică la 800 de lei. Hoții au mai fost condamnați cu suspendare pentru tâlhărie şi consum de droguri, astfel că acuzațiile de acum se vor lăsa cu ani grei de închisoare.

Comentarii Facebook