Trecere de pietoni ca in “Harry Potter” in Baciu. “Loc de dat cu capul!” Primarul Balazs Janos s-a supărat pe glumele oamenilor - FOTO


O trecere de pietoni trasată si marcată cu indicator a stârnit amuzament in Baciu, dar primarul Balazs Janos s-a supărat pe glumele consătenilor. 

Trecerea de pietoni ajunge direct intr-un gard din beton și pare ca o poarta spre un alt tărâm, din filmul pentru copii “Harry Potter”. Altii au spus ca e un loc perfect de dat cu capul si glumele au continuat. 

Primarul comunei Baciu, Balázs János, a intervenit si a recunoscut gafa, dar s-a supărat din cauza glumelor: “Evident este o greseala. I s-a cerut omului sa refacă trecerile de pietoni. Din moment ce acolo era o trecere de pietoni (a se vedea indicatorul), nu s-a mai consultat cu nimeni, ci a refacut-o. Dar de aici si pana la comentariile de mai sus ... totusi e cale lunga. Se va sterge acea trecere si se va demonta si indicatorul. Sincer, nu vad asta ca pe un eveniment tragic, ci mai degraba ca pe o banala greseala, cu scuzele de rigoare”, a spus primarul, care nu are o vina directa. 

Comentarii Facebook