Miercuri 24 Aprilie

Cluj: O tânără, medic rezident, s-a sinucis pe strada Cuza Vodă


O tânără de 25 de ani, medic rezident la terapie intensivă, s-a sinucis într-o locuință de pe strada Cuza Vodă din Cluj-Napoca.

Neoficial, este vorba despre o sinucidere, dar Poliția face cercetări. Doctorița și-a injectat ceva substanță, iar echipajul SMURD a găsit-o inconștientă, sâmbătă dimineața, în apartamentul de pe strada Cuza Vodă. Se pare că tânăra a fost afectată de o deziluzie în dragoste. 

Rezidenta se mutase pe strada Cuza Vodă de câteva zile și a fost vizitată sâmbătă dimineața de rude, care au găsit-o inconștientă.

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 10.36 cu privire la faptul că o tânără ar fi decedat într-o locuință din Cluj-Napoca.

La fața locului polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din același municipiu, cu privire la care echipajele medicale deja prezente la fața locului au declarat, din nefericire, faptul că aceasta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.

Toate circumstanțele în care a survenit nefericitul eveniment urmează a fi cercetate și stabilite în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, anunță Poliția Cluj.

Comentarii Facebook