Miercuri 24 Aprilie

Trebuie sa fii nesimtit pentru a rupe scaunele de pe Cluj Arena! STIRI de CLUJ le-a testat VIDEO

 

Scaunele de pe stadionul Cluj Arena sunt trainice sustin reprezentantii firmei ACI si cei ai societatii Chimica Orastie. Unul dintre acestia a demonstrat pentru Stiri de Cluj ca scaunele rezista la "agresiuni".

 

Reprezentantii firmei Chimica Orastie au declarat pentru Stiri de Cluj ca, dupa inaugurarea din 1 octombrie, s-au dezmembrat 7 scaune, care nu au fost bine fixate. "Nu au fost zeci de scaune. Au fost unele care nu au fost verificate si s-au dezmembrat. Am montat totusi 30.000 de scaune. Cele 7 scaune au fost remontate si acum muncitorii le verifica pe toate pentru a nu mai aparea probleme", au precizat reprezentantii societatii.

 

Muncitorii, care lucrau vineri dimineata la montarea scaunelor, au precizat ca si spectatorii s-au urcat cu picioarele pe ele si le-au fortat.

 

Reprezentantii organizatiei de tineret ai PNL au dat publicitatii la inceputul saptamanii o serie de fotografii cu scaunele dezmembrate de pe Cluj Arena, acuzand ca stadionul nu ar fi bine facut.

 

Reprezentantii firmei ACI Cluj, constructorul arenei, respinge aceste acuzatii si precizeaza ca scaunele montate pe noul stadion de cinci stele sunt realizate dupa modelul de pe Allianz Arena.

 

Vezi si...

Scaunele de pe Cluj Arena se dezmembreaza? Arena de cinci stele are probleme FOTO

Comentarii Facebook