Joi 6 Octombrie

Tragedie! Un clujean de 80 de ani s-a aruncat de la etaj pe strada Tulcea - VIDEO


Un clujean de 80 de ani s-a arunca de la etaj, pe strada Tulcea din Cluj-Napoca. 

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 17.50, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Tulcea din Cluj-Napoca.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 80 de ani, din Cluj-Napoca, echipajele medicale prezente aplicând măsurile de salvare specifice. Din nefericire, la scurt timp, s-a constatat faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor în care a survenit decesul.

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, cercetările sunt continuate într-un dosar penal de ucidere din culpă”, precizează IPJ Cluj.

Pompierii clujeni au intervenit la acest caz. 

În momentul sosirii autospecialei la locul evenimentului, bărbatul prezenta traumatisme severe și nu avea semnale vitale. Au fost începute imediat, de către pompieri, manevrele de resuscitare de bază, respectiv masaj cardiac extern și i-a fost administrat oxigen, până la sosirea echipajului medical. După sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, au fost continuate manevrele de resuscitare, specifice suportului vital avansat. Traumatismele severe suferite nu au permis continuarea resuscitării mai mult timp, fiind constat de către medicul SMURD că acestea sunt incompatibile cu viața”, anunță ISU Cluj.

Comentarii Facebook