Traficul să fie scos din jurul lacului Gheorgheni! VEZI cum arată o propunere a ecologiștilor - FOTO

 

Asociațiile care luptă pentru pietonalizarea aleii din jurul lacului Gherogheni 1 au venit cu o propunere de sistematizare a traficului.

 

Astfel ar urma ca în jurul lacului să nu se mai circule, iar ieșirea laterală din parcarea subterană a Iulius Mall să fie închisă. De asemenea, accesul în parkingul subteran s-ar face numai prin față, direct din strada Teodor Mihali. 

 

Reprezentanții Iulius Mall susțin că și ei vor să pietonalizeze spațiul din jurul lacului. Iulius Mall Cluj va investi în modernizarea zonei de agrement din jurul lacului Gheorgheni, dar nu renunță nici la proiectul de construire a unei clădiri de birouri.

 

Compania ”a finalizat planul de reamenajare a spaţiului verde din vecinătatea Lacului de Vest, din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Proiectul face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare a acestei zone din imediata apropiere a Iulius Mall Cluj. Astfel, locuitorii oraşului vor beneficia de un parc proiectat după cele mai înalte standarde europene, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp. Lucrările vor demara în primăvară şi vor dura circa un an”, a precizat Adelina Isachi, PR Assistant Iulius Group.

 

Zona de agrement din jurul lacului Gheorgheni, modernizată! FOTO CUM va ARĂTA ZONA

 

Primarul Emil Boc a anunțat că nu va elibera autorizația de construire a celor două clădiri de birouri, dacă zona nu va fi pietonalizată.

 

Cartierul Gheorgheni va avea două zone verzi și de agrement, care vor face GELOASE celelalte cartiere ale Clujului - VIDEO

Comentarii Facebook