Traficul a fost reluat pe DN1 marti dimineata la ora 3.15. Circulatie ingreunata pe drumul european Cluj-Zalau

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informeaza ca incepand cu ora 3.15, in judeţul Cluj, traficul rutier pe DN1 a fost reluat la iesirea din Huedin catre Oradea. Reamintim ca ieri, in jurul orei 14.00, in urma unei ploi torentiale, partea carosabila a fost acoperita de apa intre kilometrii 527 si 530, iar traficul rutier a fost deviat", se arata intr-un comunicat al Infotrafic.

 

Drumul a fost blocat dupa ce Crisul si paraul Domos s-au revarsat si au acoperit o portiune a drumului european la iesirea din Huedin spre Oradea. Dupa ce aceasta portiune a fost deblocata, spre seara drumul a fost din nou blocat pe o portiune situata intre Huedin si localitatea Morlaca. Cozile formate ajungeau ieri dupa-amiaza la 20 de kilometri, desi circulatia fusese deviata prin judetul Salaj.

 

Potrivit aceleiasi surse, traficul este ingreunat in aceasta dimineata pe DN1F E81, Cluj-Zalau. Circulatia se desfasoara cu greutate in zona Sanpaul, unde, din cauza apei prezente pe carosabil, pot trece doar autoturismele mari.

Comentarii Facebook