Miercuri 24 Aprilie

Tractoristul care a aruncat gunoaiele pe malul Someșului, amendat - FOTO


Poliția Locală Florești l-a identficat și amendat pe tractoristul care a aruncat o remorcă cu gunoaie pe malul râului Someș.

Urmarea unei postări a unui cetățean responsabil al comunei noastre, polițiștii din Direcția Poliția Locală Florești au identificat autorul faptei, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară s-a dispus curățarea terenului afectat de deșeurile depozitate ilegal.

Mulțumesc pe această cale, d-nului Valer Iacob pentru implicarea civică și sper în continuare cât mai mulți dintre dumneavoastră să fie alături de noi pentru un Florești mai curat!”, a precizat administratorul public al comunei Floresti.

Cei care susprind situații asemănătoare pot suna la 0727809866.

Având în vedere faptul că pe raza comunei, anumite persoane depozitează deșeuri de toate tipurile și peste tot, vă solicit sprijinul pentru a împiedica comiterea acestor fapte, identificarea în timp real al acestora, precum și luarea măsurilor legale, prin sesizarea punctuală de către dvs. a Poliției Locale Florești, la nr. de telefon 0727 809866, iar imagini surprinse cu autorii, pot fi trimise pe adresa de mail: politialocala@floresticluj.ro.

Trebuie să conștientizăm faptul că Poliția locală are un efectiv redus în raport cu numărul locuitorilor din comună, acest fapt nu permite prezența acestora peste tot. 

Solicit creearea unui parteneriat între cetățean și autoritatea publică locală, pentru a ne bucura împreună de un mediu curat și sănătos!”, a mai spus adminstratorul comunei.

Comentarii Facebook