Tot mai mulți șoferi inconștienți pe străzile Clujului? Un tânăr a fost prins beat la volan, după ce a cauzat un accident



Polițiștii clujeni au depistat, joi, un conducător auto care se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, acesta a fost implicat și într-un accident rutier.

Biroul Rutier - au constatat că un tânăr, de 21 ani, din Cluj-Napoca, a condus un autoturism pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în timp ce se afla sub influența alcoolului, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Aproape 300 de accidente grave, soldate cu moartea a 38 de persoane și rănirea gravă a altor 291 de participanți la trafic, au avut loc la nivelul județului Cluj de la începutul anului până acum, iar conducerea sub influența băuturilor alcoolice este una dintre principalele cauze ale acestor evenimente rutiere.

Comentarii Facebook