TNL Cluj vrea burse mai mari pentru elevi


Tinerii liberali din Cluj vor ca Primaria sa acorde burse mai mari elevilor care invata bine sau care au probleme sociale.

Primarul Sorin Apostu a anuntat ca valoarea totala a burselor va creste in anul scolar 2011-2012 de la 1,3 milioane de lei la 2 milioane de lei, maximul prevazut de legea invatamantului.

"Intrucat noua lege a educatiei ofera sansa municipalitatii sa stabileasca anual prin hotarare de Consiliu Local cuantumul burselor pentru elevi si numarul acestora, saptamana trecuta Sorin Apostu a anuntat ca in sedinta Consiliului Local de marti, 18 octombrie, va propune acordarea mai multor burse, iar cuantumul acestora va creste cu incredibila suma de 10 lei. O majorare derizorie, suma fiind infima daca luam in considerare nevoile zilnice ale unui elev. 10 lei in plus inseamna de fapt o marire cu 0.5 lei pe zi", a precizat presedintele organizatiei municipale de Tineret a PNL Cluj-Napoca, Ioan Bildea.

Propunerea primarului Sorin Apostu de majorare a burselor scolare a fi dezbatuta in sedinta Consiliului Local de marti, 18 octombrie.

Vezi mai jos detalii despre propunerea primarului...
Burse mai multe pentru elevii clujeni care invata bine VIDEO

Comentarii Facebook