TIR cu alimente si alte produse trimis la Sighetu Marmației de un constructor din Cluj - FOTO


Unul dintre cei mai importanți constructori din Transilvania trimite un TIR cu alimente si produse de prima necesitate la Sighetu Marmației, pentru refugiații veniți din Ucraina. 

Transilvania Smart City mai pune la dispoziția Primăriei un teren racordat la utilități pentru o baza pentru o baza pentru refugiați.

Transilvania Smart City este alături de ucrainenii care au fost goniţi din casele lor de un război nedrept şi absurd!

Vom trimite un tir plin de alimente şi produse de primă necesitate către punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmaţiei. Acolo, zi şi noapte, intră în ţară oameni nevinovaţi (copii, femei şi bătrâni) care fug din calea războiului declanşat de Federaţia Rusă.

De asemenea, pentru că sunt probleme logistice la nivelul administraţiilor publice locale, am hotărât să punem la dispoziţia Primăriei Cluj – Napoca o suprafata de teren (branşata la utilităţi) pentru a fi folosita, pentru amplasarea unei tabere de refugiaţi care sa poata găzdui până la 10.000 de persoane.

Speram ca autorităţile vor da curs propunerii noastre.

Pe langa toate acestea suntem dispusi sa oferim şi mese calde ucrainenilor care ar urma să stea aici până la momentul in care vor avea o alta alternativa pentru un trai sigur.

Imaginile care vin din Ucraina sunt absolut cutremurătoare, in Europa secolului XXI, o asemenea conflagraţie, pornită fără urmă de raţiune şi de respect faţă de viaţa umană, nu ar trebui să fie posibilă. Acum, se vede civilizaţia şi umanitatea din fiecare dintre noi”, precizează cei de la Transilvania Smart City.

Cine sunt clujenii care au făcut două transporturi de ajutoare spre vama de la Sighetu Marmației. Felicitări! - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook