Cine sunt clujenii care au făcut două transporturi de ajutoare spre vama de la Sighetu Marmației. Felicitări! - VIDEO și FOTO


Un grup de clujeni și cei de la  Asociația IULIA BODEA au realizat în ultimele 24 de ore două transporturi cu ajutoare spre vala de la Sighetu Marmației. Efortul este unul foarte mare, dar și situația de la vamă este disperată. 

Rocsana Contraș a ținut evidența tuturor eforturilor.

Sâmbătă seara, voluntarii cu mașinile încărcate cu cu ajutoare ajuns la vamă. 

TIR cu alimente si alte produse trimis la Sighetu Marmației de un constructor din Cluj - FOTO

Am plecat spre vamă!!!!! Mașinile sunt încărcate cu vârf! Tot ce am pregătit va merge mâine (duminică) peste graniță, în zonele bombardate!”, a relatat aceasta.

Ajunși la vamă, voluntarii au relatat ce au găsit. ”O imagine tristă cu oameni nevoiți să plece din țara lor cu câte o pungă de 1 leu în mână și o sacoșă în spate. 

Și acum câteva informații la cald:  Alimentele nu stau pe străzi și nu sunt la discreție! 

Crucea Roșie și Maltezii sunt în punctul de trecere a frontierei. Vin femei și copii. 

Plângând.  Unele cu răni ușoare. 

Avem posibilitatea să trimitem ajutor peste graniță în zonele afectate de bombardamente!!!!!!!! 

Lista cu necesități este lungă. 

Bărbații ucrainieni sunt în țara lor, toți până la 65 de ani. Sighetu Marmației este bine organizat, localnici, școli, biserici- mai sunt încă locuri de cazare în Sighet”, a mai scris Rocsana.

Grupul de mașini de la Cluj a ajuns azi noapte acasă. Oamenii s-au odihnit, iar la ora 12.00, duminică, au pornit din nou. 

Mă sună ieri vicele de la Primăria Căpușu Mare : Rocsana cu ce pot să te ajut? 

Zic, Iancule, orice!!! Produse de igienă trebuie multe.

Stă un pic, se gândește și zice: Am omul potrivit să ni se alăture!!!! Nu trece mult și mă sună Domnul Costică: Rocsana, eu dimineața la 8jumate sunt la cumpărături! 

Așa că azi dimineața pe când oamenii din Jurnal aveau deja 4 mașini încărcate până la pavilion, ajunge și Asociatia IULIA BODEA cu 3 mașini pline!!!!! 

Am plecat spre Sighet fraților!  NIHIL SINE DEO”, a mai transmis clujeanca.


Comentarii Facebook