Tinerii studenți de la Jurnalism din Cluj își etalează talentul de producție video și fotografie în cadrul competiției ”V for Visual”


Departamentul de Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Universitatea Babeș-Bolyai organizează, în perioada 19-20 mai, cea de-a treia ediție a festivalului studențesc național V FOR VISUAL.

Festivalul va găzdui o competiție de producții video studențești non-fiction (reportaje) și o expoziție de fotografii.

Astfel, joi, 19 mai, va fi proiectia de gala la cinema Victoria, iar vineri, 20 mai, vernisajul foto si dezbaterea de la facultate, în cadrul clădirii FSPAC.

Fac lucrul asta fiindca exista tineri curajosi si bine pregatiti pe care nu-i baga nimeni in seama, iar tentatia presei tabloide este foarte mare. Chiar au produse bune si m-am ocupat in ultimul timp indeaproape de pregatirea lor si rezultatele sunt pe masura, atat ca varietate de subiecte, cat si din punctul de vedere al calitatii productiei”, spune Constantin Trofin, unul dintre coordonatorii evenimentului.

Juriul va fi format din Am invitat in juriu si ca sa le vorbeasca oameni de la care au ce invata: Cosmin Savu, producator Romania te iubesc, ProTV, Ioana Avadani, director executiv al Centrului pentru jurnalism independent, Lucian Ionica, conf. la Univ. din Timisoara si director TVR Timisoara, Dan Curean, multiplu premiat international pentru documentar si Ovidiu Pop, cunoscut pentru multor documentare din Islanda pana in Himalaya.

Comentarii Facebook