Tineri mascați, surprinși când încercau INSISTENT ușa unui apartament din Florești. Se înmulțesc hoții sau cu COVID -ul toți par hoți?


Trei tineri mascați au fost surprinși în Florești când încercau insistent yala unui apartament de pe strada Someșului. 

Salut, nu vreau să se iște polemici, dar aveți grijă mare la uși. Tocmai ne-au încercat niște tineri yala cu insistență, și când i-am întrebat ce vor au spus că sunt de la "o agenție imobiliară" și că probabil au greșit. Aveau măști negre pe față, dar mulțumită covidului asta nu dovedește nimic.

Cluj: Personaj dubios a intrat cu TUPEU peste o familie de clujeni în casă. Nu mai suntem în siguranță în oraș - FOTO

Pentru cei sfătoși: nu am chemat poliția pentru că din cauza măștilor nu puteam da prea multe detalii și nu am riscat să deschid ușa.

Știu că au mai fost discuții pe tema asta în trecut, dar dacă a pățit altcineva recent poate reușim să adunăm mai multe detalii cu care să  mergem la poliție”, a relatat clujeanca pe un grup din Florești.

Cei care au citit anunțul au întrebat de ce nu s-a sunat la poliție, dar replica a fost că nu erau multe amănunte de oferit, mai ales că tinerii erau mascați și au dispărut rapid. 

Poliția sfătuiește ca la plecarea de acasă ușile să fie bine asigurate și, în plus, să fie închise și pe durata șederii acasă. 

Untitled.jpg

Comentarii Facebook