Duminica 28 Aprilie

Tineri cu picioarele pe scaun într-un autobuz din Cluj, puși la punct de o doamnă! Bunul simț nu se predă pe TikTok - FOTO


Cei șapte ani de-acasă lipsesc, din păcate, in cazul multor adolescenți din ziua de azi. Luni seara, doi tineri, care nu se cunosc între ei, ambii în autobuzul M43, care merge spre Dezmir, au fost surprinși stând cu picioarele pe scaunele din fața lor, într-un dispreț deplin față de ceilalți călători. Au acționat de parcă erau înțeleși.

La o stație din Mărăști s-a urcat o doamna, tot cu căștile in urechi ca si cei doi adolescenți, dar dintr-o alta epoca si cu o alta educație. Băiatul de jena și-a dat picioarele jos. Probabil credea ca doamna va sta lângă el si i-a fost rușine. Putea fi bunica lui! O bilă albă pentru el. 

Dar doamna nu! S-a îndreptat pe adolescentă, care nu a schițat niciun gest de rușine. Ca si când i se cuvine totul. Probabil si acasă sta cu papucii de afara in pat! Altfel nu se explică.

”Te rog sa îți dai jos picioarele! După tine stau si altii pe scaunele astea”, i-a atras atenția doamna, fără agresivitate. 

Fata nu a comentat nimic, măcar atât, că de scuze nici nu se pune problema. Aceste cuvinte “Îmi cer scuze!” se invață de mici. Tinerii noștri nu le cunosc.

Să sperăm ca reacția doamnei le-a schimbat puțin modul de a vedea viața si pe ceilalți. 

Comentarii Facebook