Teroare în Mărăști din cauza romilor: Lăsăm pe cineva acasă de pază, în permanență!

 

Clujenii care locuiesc pe străzile Meșterul Manole și Bega nu mai fac față cu asaltul permanent al etnicilor romi, specializați în furturi.

 

As vrea sa stiu cum si când se poate rezolva problema cu cetatenii de etnie roma de pe strada Mesterul Manole, colt cu strada Bega. Am inteles ca sunt ocrotiti de lege pentru ca sunt romi, dar noi ce suntem? Trebuie sa ne facem și noi dreptate ca in vestul salbatic?

 

Am ajuns ca in ghetourile cu negri din marile metropole. Suntem terorizati de ei. Ne lovesc masinile, ne sparg casele si nimeni nu ia nici o masura. Atunci ne cumparam BAZOOKA si scapam de ei. Am ajuns sa nu putem merge nicaieri de acasa, tot timpul trebuie sa stea cineva acasa sa pazeasca casa si asa mai departe.

 

Este inadmisibil ca intr-o tara europeana sa se intimple asa ceva. Nici o institutie de stat, politie, procuratura, primarie nu isi face datoria de a apara comunitatea in care traim de asemenea scursori, ca altfel nu le poti numi.

 

LA CE SA MAI PLATIM TAXE? As dori ca aceasta problema a acestei comunitati sa se rezolve odata pentru totdeauna”, afirmă Adrian.

 

Clujenii cer măsuri ferme pentru integrarea în societate a romilor de la Pata Rât, cei care au ajuns la limita subzisteței în acea zonă.

Comentarii Facebook