Teribilism pe un drum din Cluj. Trei tineri inconștienți au ieşit aproape cu totul pe geamurile unei maşini în mers, s-au dat în „spectacol” - VIDEO


Teribilism dus la extrem pe un drum din județul Cluj. Trei tineri s-au dat în spectacol şi au ieşit aproape cu totul pe geamurile maşinii aflate în mers. 

Situația a fost surprinsă de un alt conducător auto care a publicat imaginile pe un grup destinat șoferilor clujeni. Deși în video apar doar doi tineri care ies pe geam, pe poza publicată de șofer apar chiar 3. 

Atâta timp cât sunt pe un drum public și conduc haotic, mă cam doare. Nu de viața lor, ci de cea a celorlalți participanți la trafic. Mulți comentați fără să gândiți rațional!”, le-a transmis șoferul celor care s-au arătat nemulțumiți că bărbatul ar fi surprins teribiliștii în plină acțiune.

Polițiștii au atras atenția tuturor celor pretabili sau predispuși la încălcarea legislației rutiere de nenumărate ori că vor dispune în continuare măsuri din cele mai ferme în cazul abaterilor care pun în pericol siguranța rutieră, comportamentele de tip teribilist nefiind tolerate. Așteptăm Poliția Cluj să se autosesizeze și de această dată...

ia.jpeg

Video: Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook