Joi 2 Februarie

Temperaturi surprinzător de calde în luna octombrie. Vezi prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni


Vremea se încălzește în următoarea perioadă și va fi mai cald decât în mod obișnuit până la finele lunii octombrie, anunță meteorologii. Precipitațiile vor fi în general puține, cu excepția zonelor din nord-vest.

Meteorologii au emis, marți, prognoza pentru perioada 3 - 31 octombrie

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 10 octombrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în nord-estul țării. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10 - 17 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17 - 24 octombrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sud-estice, dar și local excedentar în extremitatea de nord-vest a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24 - 31 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Sursa foto: Adrian Petrisor - Deviantart.com

Comentarii Facebook