Miercuri 1 Februarie

Temperaturi mai mari decât cele specifice acestei perioade la Cluj și în toată țara. Vezi prognoza pe următoarele patru săptămâni


Temperaturile vor fi mai ridicate față de cele specifice acestei perioade, conform prognozei meteo pentru următoarea perioadă, emisă marți, 21 iunie,  de Administrația Națională de Meteorologie. 

Săptămâna 20.06.2022 – 27.06.2022

Valorile termice vor fi ușor maii ridicate decât cele specifice pentru această perioadă mai ales în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele estice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ale în  regiunile nordice, centrale și la munte. 

Săptămâna 27.06.2022 – 04.07.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 04.07.2022 – 11.07.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 11.07.2022 – 18.07.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă a anului, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în sud-vest, iar în rest va fi general apropiat de cel normal. 


Comentarii Facebook