Miercuri 24 Aprilie

Taximetru in flacari, pe strada Constantin Brancusi, in fata hotelului Opal VIDEO

 

Un taximetru de la firma Napoca a luat foc in plina strada, in fata hotelului Opal, din cartierul Gheorgheni. Incidentul a avut loc duminica, 8 ianuarie, in jurul orei 16.00.

 

Imaginile au fost filmate de un clujean care trecea prin zona cu un alt autoturism. "Cand am vazut flacarile i-am spus taximetristului sa mearga de acolo ca poate va exploda masina. Am aflat ca taximetrul avea indicativul 216 de la 953. Acest lucru mi l-a spus taximetristul cu care eram eu. Pe strada, langa masina in flacari, erau cativa barbati care se uitau. Cred ca nimeni nu a mai avut curaj sa se apropie de masina dupa ce flacarile s-au extins", a scris Daniel Staticescu, un cititor Stiri de Cluj, care a realizat filmarea.

Acesta a mai adaugat ca "un sofer de autobuz a oprit si a incercat sa stiga focul, dar nu a reusit pentru ca flacarile erau prea mari".

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj au declarat ca soferul taximetrului a sunat la 112 si ca focul a fost lichidat rapid, dar masina a fost distrusa in totalitate.


Comentarii Facebook