Luni 10 August

Taximetristul care a refuzat să transporte un copil bolnav, AMENDAT de Poliția Locală Cluj-Napoca

 

Clujenii care se aflau în Zorilor, în 31 martie, în zona standului de taxi au sunat la Poliția Locală când au văzut că un taximetrist nu vrea să ducă la spital un copil bolnav. 

 

Am fost sunați pe numărul 0264.598.874 și am trimis de urgență un echipaj acolo. Taximetristul a fost prins în stand și amendat pentru refuzul de efectuare a comenzii și pentru faptul că fuma în autoturism. A primit 200 de lei amendă. A încălcat Legea taximetriei, care prevede că orice cursă trebuie onorată, dar și Legea antifumat”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Cluj-Napoca. 

 

De altfel, în fotografiile realizate de un clujean se vede cum taximetristul fuma în mașină cu geamul deschis.

 

Știri de Cluj a scris în 31 martie despre un taximestrist de la firma Pritax, care a refuzat să ducă un copil împreună cu mama lui la spital pe motiv că era o cursă prea scurtă.

 

Taximetristul se afla în standul din cartierul Zorilor și trebuia să mearga cira 2 kilometri, dar a refuzat.

 

Deci nu se poate asa ceva.. nesimtitul asta de la PRITAX, indicativ 233 a refuzat sa duca un copil bolnav la spital, motivand ca e prea scurta cursa si ca el e primul in standul taxi de langa P-ta Zorilor (WAKE UP). Vine o doamna cu un copilas de vreo 5 ani. Vedeai de la o posta pe copilas ca e bolnav. Nesimtitul asta era primul, doamna cu copilul de mana, deschide usa si ii spune ca vrea sa mearga la Infectioase la Urgenta. Deci pe langa faptul ca fumeaza in masina, ii refuza.. pur si simplu ii refuza, se uita la copilul ala, ii zice doamna ca are febra, dar nu il intereseaza. 

 

Alti taximetristi aud discutia, unul dintre ei... un domn mai la varsta a doua, indicativ 380 de la Diesel o striga din masina si se ofera el sa ii duca. Ce merita asta ma frate, il poti numi om??? :((( Am sunat la dispecerat sa anunt ce a facut, acolo am avut un soc si mai mare... ”Ce pot sa fac? Imi cer scuze in numele colegului”, ne-a relatat un Raul.

Comentarii Facebook