Taximetristul acuzat că l-a lovit pe scriitorul clujean Gabriel Bota susține că el a fost cel AGRESAT fizic și verbal


Scriitorul clujean Gabriel Bota (foto) acuză un taximetrist că l-a lovit cu un pumn în gură, după care a fugit. Poliția a refuzat să intervină la incidentul din Piața Mihai Viteazu, nr 26. 

Scriitorul a relatat că un taximetru era parcat la ieșire din curtea lui, iar când i-a atras atenția șoferului a fost lovit cu un pumn în gură de acesta, care apoi a fugit. 

Taximetristul a spus că incidentul din 19 iulie s-a produs altfel și că el i-a aplicat numai o palmă în față omului de carte.  Taximetristulo de la Nova spune că nu a fost la păcănele, ci a fost să cumpere flori pentru soția lui.

Eu ducându-mă să cumpăr ceva flori pentru soția mea, fiind aglomerată stradă, am parcat chiar la intrarea în curtea respectivă, neobservând că are poțile închise și că este intrare și ieșire. Am plecat cinci minute de lângă mașină și când m-am întors am auzit un domn claxonând și când m-am apropiat de mașină a început să mă înjure, să își umple frigiderul. M-am dus lângă el și i-am spus: ”Domnule, vă rog să nu mă mai înjurați! Nu mă mai balamați. Nu v-am făcut în niciun fel. Vă rog să mă scuzați!”. Domnul a coborât atunci din mașină, îmbrâncindu-mă. M-am întors cu spatele și am căzut pe un gard viu de lângă poartă. Am văzut că am căzut, m-am ridicat și l-am lovit. L-am lovit cu palma, în față. Am ripostat, m-am apărat cum ar veni.

După aceea m-am dus de acolo, pentru că nu am vrut să escaladeze conflictul și mi-am văzut de treabă toată ziua. Nu am avut nicio problemă. Nu am crezut că se va ajunge atât de departe și de asta nu m-am dus la Poliție, nici la Poliția Locală”, a spus taximetristul. 

Acesta a fost chemat la Poliția Locală și amendat. ”Am fost amendat de 2 ori, o dată contravențional și o dată rutier. O amendă pentru comportament neadecvat de 500 de lei, pe strada Mihai Viteazu 26, și o amendă pentru oprire interzisă, 290 de lei și două puncte penalizare”, a mai spus taximetristul. 

Acesta spune că a fost jignit de modul în care a fost descris de scriitorul Gabriel Bota (Trăiesc în țara cefelor-late, a țiganilor, hoților, infractorilor, încrezuților, lașilor, nepăsătorilor, jegurilor, miștocarilor, tupeiștilor și mizerabililor.).

Mi se pare exagerat, pentru că nu suntem țigani jegoși, nu suntem nesimțiți, cefe-late și lanțuri cu Hristos. Dacă avem vreo bijuterie e bijuteria noastră personală”, a mai spus taximetristul, care a lăsat să se înțeleagă că imaginea lui i-a fost afectată. 

Taximestristul, care nu a dorit să își dezvăluie identitatea în interviul acordat Asociației Taximetriștilor din Cluj, susține că duminică a fost la Electric Castle și că nu știa ce s-a scris despre incident și despre el.

Caz halucinant la Cluj. Bătut de un taximetrist și batjocorit de Poliție și sistemul medical

Comentarii Facebook