Taximetriștii se simt foarte discriminați: Cum se poate autoriza o mașină cu volanul pe dreapta? - FOTO


Un taximetrist a trimis o scrisoare de protest către Autoritatea Rutieră privind neregulile observate la autorizarea transportatorilor alternativi, dar la care încă nu a răspuns nimeni.

Taximetriștii sunt foarte discriminați și înlăturați forțat de pe piață de aceste firme multinaționale care își fac profit pe seama noastră, iar autoritățile prin nepăsarea lor, ïi ajută, ne-a scris Călin Pop.

Acesta a trimis o scrisoare de protest Autorității Rutiere.

Bună ziua!

Prin prezenta aș dori să vă cer niște lămuriri privind autorizarea mașinilor care fac transport alternativ precum Uber și Bolt.

Cum se poate ca o mașină care face transport alternativ să poată fi autorizat cu geamurile înfoliate prin care abia se vede autorizația lipită, iar la taximetriști nu le este permis acest lucru sau doar dacă prezintă acte peste acte până dovedesc că mașina a fost înfoliată din fabrică?

Și lucrul cel mai grav și de neînțeles, cum se poate autoriza o mașină cu volanul pe dreapta? Oare acest lucru nu prezintă niciun pericol pentru client, pentru circulație, să nu vorbim de disconfortul pentru șofer care așa circulă toată ziua!?

După experiența mea și a multora care au avut ocazia să conducă o mașină având volanul pe partea inversă circulației, putem afirma că acest lucru prezintă disconfort mare pentru șofer, ceea ce în circulație poate prezenta un pericol mare, mai ales dacă aceasta se face și cu o mașină cu care se face transport de persoane zilnic, de dimineața până seara!

Și în cazul în care ați argumenta că așa este legea și conform legii se poate autoriza aceste vehicule, nu ar fi datoria dumneavoastră de a propune o schimbare?

Aș dori să-mi trimiteți un răspuns pe acest mail cu care să-i pot liniștii și pe ceilalți care se revoltă pentru acest fapt.

Cu respect Cătălin Pop,

operator transport persoane”.

Comentarii Facebook