Taximetriștii se plâng că șoferii clujeni le ocupă locurile din standuri, iar Poliția nu face nimic VIDEO



Taximetriștii clujeni se plâng de faptul că locurile din standurile special amenajate le sunt ocupate, ilegal, de către alți șoferi, care își parchează mașinile acolo.

Mai mult, unul dintre taximetriști susține că Poliția Locală ”închide ochii” la aceste întâmplări și chiar le ignoră sesizările.

Acesta a mers prin oraș într-o sâmbătă și a filmat standurile de taxiuri ocupate de alți șoferi, postând apoi imaginile pe trafictube.ro. Bărbatul chiar a postat și o conversație purtată cu cei de la Poliția Locală Cluj-Napoca.

In aceste secvente vreau sa relatez de ce stam de multe ori in locuri care deranjeaza ceilalti participanti la trafic si nu e o scuza , e doar realitatea cu care ne confruntam zi de zi si am dorii sa se schimbe ceva si sa traim pe zi ce trece tot mai civilizati.

Aceste secvente au fost filmate sambata cand nu este trafic intens in decurs de o ora si 25 de minute in care au fost filmate 11 standuri a 72 de locuri ocupate la aceste moment.

Politia Locala cunoaste situatia dar nu este interesata sa isi faca cu adevarat datoria pentru ca asta ar implica multe procese verbale care trebuie completate si e mult mai usor sa vaneze masini care le ridica pe 700 de lei bucata (comisionul e mai gras)”, a scris taximetristul pe trafictube.ro.


Comentarii Facebook